Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/przc274300/domains/worstenmakerijschlimbach.nl/public_html/templates/schlimbach/functions.php on line 199

Worst producten

  • Droge worst
  • Droge worst, rundvlees
  • Chorizo
  • Gekookte worst
  • Lummeltjes (mini droge worst)
  • Rookworst (op hout gerookt)
  • Brunswijker (boerenmetworst naturel/groene pepers)
  • Leverworst (grof)
  • Grillworst (naturel/ham-kaas)
  • Bloedworst
  • Verse worst

Bekend om de uitmuntende kwaliteit van het oude ambacht:

Door de recepten die van generatie op generatie zijn gegaan, zijn wij in staat om op ambachtelijke wijze droge worsten te maken die uitmuntend zijn van kwaliteit. Doordat wij geen toevoegingen gebruiken om de droge worst langer houdbaar te houden, is het belangrijk dat de droge worst thuis ook op de juiste wijze wordt bewaard.
Voor het bewaren van de droge worst zijn drie dingen belangrijk:

  • Luchtvochtigheid
  • Temperatuur
  • Luchtcirculatie

Thuis kunt u de droge worst het beste uit de verpakking nemen en deze ophangen in een ruimte op kamertemperatuur.